Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Dziekuje Dziewczeta No to zaczne przeglad po koleiZnalazlam taka strone z serialami ale tam ich jest ze stoi nie wiedzialam od czego zaczac. A lubie rozne gatunki. Do tej pory czytalam mnostwo ksiazek,ale z Julka na rekach to nie da rady
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
619 Postów
Wyjadacz
szpilki na giewoncie 39 i pol
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Szpilki na giewoncie ogladalam na poczatku ale do szalu doprowadzaly mnie te klotnie i godzenie sie Ewy i Bartka(chyba tak sie nazywali ). I przestalam ogladac. A 39 i pol slyszalam,ze dobre
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
194 Posty
Ewelina Matysiak
(EwelinaM)
Stały Bywalec
hej dziewczyny jak wasze maleństwa śpią w nocy???? kurde mój Adaś za 2 tyg ma już 4 miesiące a w nocy budzi się na jedzenie co godzinę czasem już nie daję rady no ale musze Pani doktor powiedziała żebym jeszcze dwa tyg wytrzymała i później zaczęła dawać mu kaszki , moze to pomoże mu przespać choć troche nocy MYśle o tym żeby dawać mu na przemian raz moje mleko a raz modyfikowane?co wy myslicie i jak wy sobie radzicie?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
2539 Postów
brzy dal
(brzydal)
Maniak
...hej

nie jestem dziewczyna i od 4 miesiecy jestem 41+

ale tez chcialbym,podzielic sie z toba moimi doswiadczeniami.mianowicie:

rowniez zdaza mi sie budzic w nocy i odczuwam wtedy niepojete pragnienie.

co robie

1. biore prysznic
2. ide do nocnego (w kapciach)
3. kupuje dwa niepasteryzowane (jedno wypijam na miejscu,drugie przynosze do domu)

moge zaswiadczyc,ze pomaga

moze sprobuj tego samego z adasiem?

powodzenia...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
a ja oglądam na wspólnej codziennie a w ogóle to super są seriale na online w necie m.in. 8 prostych zasad obejrzałam wszystkie sezony a poza tym to w sumie cały czas siedzę w domu i zawsze cos wynajde Aga ja tez uwielbiam czytać i mogłabym cały dzień spędzic nad książką ale niestety wszystko co mam w domu to przeczytałam i od znajomych też juz nie mam co pozyczać szkoda że tu nie ma jakieś polskiej biblioteki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
491 Postów
Dobrochna AS
(lady_dosia)
Wyjadacz
heh, mi też sie juz powoli kończą książki, które przywiozłam sobie z Polski i bardzo mnie to martwi. A rodzice odwiedzą nas dopiero w grudniu, więc mama robi mi paczkę z książkami, już sie nie mogę doczekać na Dziewczyny Wojenne!

A tak z innej bajki - macie jakiś fajny przepis na gołąbki? Zamierzam podjąc wyzwanie w przyszłym tygodniu
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Ja mam tutaj bardzo duzo roznych ksiazek Jeszcze zostalo mi kilka do przeczytania ale przy Julce to ciezko. Kiedys czytalam nocami ale teraz przykladam glowe do poduszki i od razu zasypiam Co do golabkow,to ja robie tylko tradycyjnie. Najlepiej mi smakuja
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
31 Postów

(matyna)
Nowicjusz
ewelinka m daj se spokoj ze sluchaniem co ci mowia ze masz poczekac nie mecz sie kobieto bo to szkoda czasu bo ty sie meczysz i dzidzius tez moj synek rowniez ma 4 miesiace budzil sie tak samo czesto jak twoj karmilam go tylko piersia ale ja juz sil niemialam i malego dokarmiam mlekiem modyfikowanym bo piers mu juz nie wystarcza 4 miesieczny dzidzius to juz duzy bobas i potrzebuje wiecej jedzonka i ja mojemu szkrabowi daje na noc mleko modyfkowane nan 2 180 ml i 1 lyzeczke kaszki ryzowej nestle i spi spokojniej i budzi sie tylko raz o 3 w nocy wtedy daje mu tylko mleczko i spi juz do 8 rano wiec zycze powodzenia i na nic nie czekja pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
194 Posty
Ewelina Matysiak
(EwelinaM)
Stały Bywalec
dzięki Martynko dziś kolejna noc nie przspana, mały usnął dopiero o 1 w nocy i oczywiście wstawanie co godzinę a nawet częściej jestem wykończona bo to trwa już jakieś 3 tygodnie nerwy puszczają i mąż nie ma ze mną lekko tak zrobię pójdę kupić dzisiaj mleko, a masz rację kochana bo 4 miesięczne dziecko jest napwdę już duzym bobasem
a niewiecie gdzie mogę dostać próbki mleka?? chciałabym sprawdzić czy na nan nie bedzie miał uczulenia. A Nan1 czy Nan2 powinnam kupić??
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok